Firmaevent med dejlig varm stemning

“Vi er en forening af 34 blomsterbutikker, der mødes 3-4 gange årligt for at hjælpe og inspirere hinanden. Vi har haft mange forskellige arrangementer, både af faglig og ikke-faglig karakter. Iår havde vi besøg af Lydiah og hendes pianist Rasmus. De lavede en gospel-workshop med os i 1½ time. Det var en fantastisk oplevelse. Vi blev virkelig fyldt op med glæde og positiv overskud.

De fleste af os har ikke før prøvet at synge gospel, men Lydiah forstod virkelig at få os alle med. Og fik det faktisk til at lyde godt, når vi sang sammen… Endda 3-stemmigt!

Vi var alle helt glade i låget efter den dejlige musik, og resten af dagen foregik i en dejlig varm stemning med masser af smil på vores læber!”

Tina Dam, Floristen, 2011

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/d/b/c/lydiah.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Dette indlæg blev udgivet i Nyheder af Lydiah. Bogmærk permalinket.
Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/d/b/c/lydiah.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/d/b/c/lydiah.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853