Musikglæden flød ud over scenekanten

“Lydiah sang med en intensitet og styrke, der fik de små hår til at rejse sig. Det er rytme og livsglæde, der forplanter sig til hele kroppen, og endnu videre – også til publikum, der havde svært at sidde stille. Hænderne blev brugt flittigt både under og – fuld fortjent også efter koncerten, hvor der var stående ovationer til kæmpe koret og solisterne.

“Oh Happy Day” – sådan lød finalenummeret søndag aften i Musikteatret i Holstebro, da Lydiah og Danmarks største gospelkor havde indtaget scenen. Det blev en rigtig “Happy” gospelaften. En af den slags, hvor det næsten føles som at tage en varm pels på en råkold vinterdag. Stemningen var intim, varm og vedkommende og det kan lade sig gøre i et stor Musikteater med 900 gæster, når musikglæden er så ægte som den der flød ud over scenekanten.”

Holstebro Onsdag, 2007

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/d/b/c/lydiah.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Dette indlæg blev udgivet i Nyheder af Lydiah. Bogmærk permalinket.
Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/d/b/c/lydiah.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/d/b/c/lydiah.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853